Toggle navigation
rezervace 774 959 555
Home
Denní menu
Jídelní lístek
Nápojový lístek
Galerie
Kontakt
Denní menu
pondělí - 27. ledna
Frankfurtská polévka s uzeninou
1. Kuřecí směs po lesnicku (slanina, cibule, žampiony), dušená rýže
99 Kč
2. Steak z vepřového karé na grilu, pečené papriky s balkánským sýrem, opékané brambory
109 Kč
3. Pomalu tažený hovězí krk na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem a kořenovou zeleninou, zdobený gremolátou, mačkané brambory s jarní cibulkou
129 Kč
úterý - 28. ledna
Kuřecí vývar s masem, drobením a zeleninou
1. Zapečené francouzské brambory s uzeným masem, vejcem a pórkem, nakládaná zelenina
99 Kč
2. Marinovaný kuřecí plátek gratinovaný listovým špenátem se sýrovou krustou, smažené hranolky
109 Kč
3. Pomalu tažený hovězí krk na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem a kořenovou zeleninou, zdobený gremolátou, mačkané brambory s jarní cibulkou
129 Kč
středa - 29. ledna
Bramborová polévka s houbami
1. Holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, kyselá okurka
99 Kč
2. Burritos s omáčkou guacamole (tortilla plněná kuřecími kousky, rýží, zeleninou a pastou z černých fazolí)
109 Kč
3. Pomalu tažený hovězí krk na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem a kořenovou zeleninou, zdobený gremolátou, mačkané brambory s jarní cibulkou
129 Kč
čtvrtek - 30. ledna
Boršč
1. Mac and Cheese (macaroni s čedarovou omáčkou, slaninovými škvarky a jarní cibulkou)
99 Kč
2. Kuřecí roláda plněná nádivkou se šunkou Jamón serrano a sušenými rajčaty, šťouchané brambory s konfitovaným česnekem
109 Kč
3. Pomalu tažený hovězí krk na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem a kořenovou zeleninou, zdobený gremolátou, mačkané brambory s jarní cibulkou
129 Kč
pátek - 31. ledna
Hovězí vývar s játrovou rýží
1. Rizoto s restovanými kousky vepřové panenky, bazalkovým pestem, zeleninou, rukolou a parmazánem
99 Kč
2. Svíčková na smetaně s brusinkovým terčem, houskový knedlík
109 Kč
3. Pomalu tažený hovězí krk na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem a kořenovou zeleninou, zdobený gremolátou, mačkané brambory s jarní cibulkou
129 Kč
sobota - 1. února
Boršč
Grilovaný kuřecí steak na jemně pikantních černých fazolích, smažené hranolky
Piškotová roláda s jablečnou náplní
159 Kč
neděle - 2. února
Bramboračka
Hovězí guláš zdobený cibulí, feferonkou a čerstvým křenem, bramboráčky
Bublanina s lesním ovocem a křupavou drobenkou
159 Kč
Vytisknout týdenní menu
Zobrazit menu pro týden 03.02.2020 - 09.02.2020
Zaregistrujte se
k odběru denního menu
Otevírací doba:
po-pá: 11:00 až 24:00
so: 12:00 až 24:00
ne: 12:00 až 23:00
Sledujte nás
Kontakty