nav-logo rezervace 774 959 555
  • Home
  • Denní menu
  • Jídelní lístek
  • Nápojový lístek
  • Galerie
  • Kontakt

Denní menu

pondělí - 2. prosince

Špenátová polévka s opraženou houskou

1. Hrachová kaše s grilovanou klobásou a opraženou cibulkou, okurka, čerstvý chléb

99 Kč

2. Marinovaný steak z vepřového karé v dijonské hořčici zdobený cibulovou marmeládou, tymiánové fazolky, pečené bramborové plátky

109 Kč

3. Pomalu tažený hovězí krk na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem a kořenovou zeleninou, zdobený gremolátou, šťouchané brambory s jarní cibulkou

129 Kč

úterý - 3. prosince

Kari krém s květákem a kuřecím masem

1. Segedínský guláš, houskový knedlík

99 Kč

2. Tagliatelle „Prosciutto crudo“ (parmská šunka, žampiony, smetana, čerstvá bazalka, parmazán)

109 Kč

3. Pomalu tažený hovězí krk na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem a kořenovou zeleninou, zdobený gremolátou, šťouchané brambory s jarní cibulkou

129 Kč

středa - 4. prosince

Drůbeží vývar se zeleninou a bylinkovým kapáním

1. Grilovaný kuřecí steak ve smetanové omáčce z modrého sýra, opékané brambory

99 Kč

2. Pulled Pork burger s trhaným vepř. masem a salátem coleslaw, smažené hranolky a barbecue omáčka

109 Kč

3. Pomalu tažený hovězí krk na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem a kořenovou zeleninou, zdobený gremolátou, šťouchané brambory s jarní cibulkou

129 Kč

čtvrtek - 5. prosince

Bulharská polévka s mletým masem a paprikou

1. Kuřecí směs po lesnicku (slanina, cibule, žampiony), dušená rýže

99 Kč

2. Konfitovaná vepřová líčka na víně a kořenové zelenině, bramborové pyré a zeleninové chipsy

109 Kč

3. Pomalu tažený hovězí krk na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem a kořenovou zeleninou, zdobený gremolátou, šťouchané brambory s jarní cibulkou

129 Kč

pátek - 6. prosince

Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou

1. Balkánské kofty zdobené červenou cibulí, kořeněné bramborové čtvrtky, tzatziki

99 Kč

2. Plněný kuřecí řízek Cordon Bleu, vařené brambory, česneková majonéza aïoli

109 Kč

3. Pomalu tažený hovězí krk na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem a kořenovou zeleninou, zdobený gremolátou, šťouchané brambory s jarní cibulkou

129 Kč

sobota - 7. prosince

Smetanová polévka s houbami

Vepřová panenka na grilu, jemná dijonská omáčka s pažitkou, opékané brambory

Crème brûlée

159 Kč

neděle - 8. prosince

Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou

Smažený kuřecí prsní řízek v kukuřičné strouhance, bramborová kaše, listový salátek

Ananasový řez

159 Kč
Vytisknout týdenní menu Zobrazit menu pro týden 09.12.2019 - 15.12.2019

Zaregistrujte se

k odběru denního menu

Otevírací doba:

po-pá: 11:00 až 24:00

so: 12:00 až 24:00

ne: 12:00 až 23:00

Sledujte nás

U 3 opic

Kontakty

Palackého třída 200/77, Brno

telefon: (+420) 774 959 555

info@u3opic.cz

facebook U 3 Opic

JMV GASTRO, s.r.o. Created by fabrica.czTOPlist