nav-logo rezervace 774 959 555
  • Home
  • Denní menu
  • Jídelní lístek
  • Nápojový lístek
  • Galerie
  • Kontakt

Denní menu

pondělí - 3. března

Tomatová polévka s pestem

1. Smažený sýr Gouda plněný šunkou, vařené brambory, tatarská omáčka

149 Kč

2. Burrito s trhaným kuřecím masem a čedarovým dipem (stočená tortilla plněná masem, rýží, fazolemi a tomatovou salsou)

159 Kč

3. Špalík z vepřové panenky v úpravě sous-vide, otýpka zelených fazolek pečených ve slanině, mačkané brambory, dijonská omáčka

179 Kč

úterý - 4. března

Květáková polévka s bramborem a zeleninou

1. Vepřová roláda se slaninou a libečkem pečená ve smetaně, zeleninová rýže

149 Kč

2. Kuřecí gyros zdobený červenou cibulí, omáčka tzatziki, opečená pita, balkánský salátek

159 Kč

3. Špalík z vepřové panenky v úpravě sous-vide, otýpka zelených fazolek pečených ve slanině, mačkané brambory, dijonská omáčka

179 Kč

středa - 5. března

Drůbeží vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou

1. Segedínský vepřový guláš, houskový knedlík

149 Kč

2. Lasagne Bolognese s masovým ragú, sýrem a smetanovým bešamelem

159 Kč

3. Špalík z vepřové panenky v úpravě sous-vide, otýpka zelených fazolek pečených ve slanině, mačkané brambory, dijonská omáčka

179 Kč

čtvrtek - 6. března

Krém z červené řepy s bylinkovými krutony

1. Kuřecí rizoto na kari se zeleninou, bazalkou a strouhaným parmazánem zjemněné smetanou

149 Kč

2. Fish & Chips (smažené filátko tilápie v pivním těstíčku), citrusová majonéza, mačkaný hrášek, bramborové hranolky

159 Kč

3. Špalík z vepřové panenky v úpravě sous-vide, otýpka zelených fazolek pečených ve slanině, mačkané brambory, dijonská omáčka

179 Kč

pátek - 7. března

Selská polévka s těstovinou

1. Mleté kuřecí bifteki s čerstvými bylinkami, bramborová kaše, dip ze zakysané smetany

149 Kč

2. Pomalu pečená vepřová líčka na tmavém pivu a uzené paprice, pšeničný bulgur s růžičkovou kapustou a pancettou

159 Kč

3. Špalík z vepřové panenky v úpravě sous-vide, otýpka zelených fazolek pečených ve slanině, mačkané brambory, dijonská omáčka

179 Kč

sobota - 8. března

Hovězí vývar s vaječnými řezanci

Kuřecí Souvlaki (kuřecí kousky na špízu marinované ve směsi řeckého koření), omáčka tzatziki, smažené hranolky, opečený pita chléb

199 Kč

neděle - 9. března

Grilovaný vepřový steak na ragú s parmskou šunkou, žampiony a pórkem, mačkané brambory

Kefírový řez s čokoládou a vlašskými ořechy

199 Kč
Vytisknout týdenní menu Zobrazit menu pro týden 10.03.2025 - 16.03.2025

Zaregistrujte se

k odběru denního menu

Otevírací doba:

po-pá: 11:00 až 24:00

so: 12:00 až 24:00

ne: 12:00 až 23:00

Sledujte nás

U 3 opic

Kontakty

Palackého třída 200/77, Brno

telefon: (+420) 774 959 555

info@u3opic.cz

facebook U 3 Opic

JMV GASTRO, s.r.o. Created by fabrica.czTOPlist