1. Špagety Aglio olio e peperoncino s kuřecím masem (česnek, chilli papričky, sýr Grana Padano)
139 Kč
2. Steak z vepřové krkovičky se sázeným vejcem, fazolové ragú se slaninou, opékané brambory
149 Kč
3. Pomalu tažené hovězí na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem, kořenovou zeleninou a čerstvou bazalkou zdobené gremolátou, polentová kaše s parmazánem
169 Kč
úterý - 4. dubna
Drůbeží vývar se zeleninou a kapáním
1. Kuřecí stehenní nudličky po indicku v omáčce Tikka masála, rýže Basmati
139 Kč
2. Pulled Pork burger s trhaným vepřovým masem a salátem coleslaw, steakové hranolky, barbecue omáčka
149 Kč
3. Pomalu tažené hovězí na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem, kořenovou zeleninou a čerstvou bazalkou zdobené gremolátou, polentová kaše s parmazánem
169 Kč
středa - 5. dubna
Bulharská polévka s mletým masem a paprikou
1. Pečená kuřecí čtvrtka na citrusech, zázvoru a medu, bramborová kaše s wasabi
139 Kč
2. Smažený filet z aljašské tresky, lehký bramborový salát zeleninou, koprem a ředkvičkami
149 Kč
3. Pomalu tažené hovězí na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem, kořenovou zeleninou a čerstvou bazalkou zdobené gremolátou, polentová kaše s parmazánem
169 Kč
čtvrtek - 6. dubna
Krupicová polévka s vejci
1. Zapečené brambory s grilovaným uzeným tofu a zeleninou v sýrové omáčce, rukola
139 Kč
2. Bramborové knedlíky plněné uzeným masem se smetanovým špenátem a restovanou cibulkou
149 Kč
3. Pomalu tažené hovězí na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem, kořenovou zeleninou a čerstvou bazalkou zdobené gremolátou, polentová kaše s parmazánem
169 Kč
pátek - 7. dubna
Státní svátek / otevřeno 12.00 – 24.00 hod.
Hovězí vývar s masem, nudlemi a kořenovou zeleninou