nav-logo rezervace 774 959 555
  • Home
  • Denní menu
  • Jídelní lístek
  • Nápojový lístek
  • Galerie
  • Kontakt

Denní menu

pondělí - 13. ledna

Zeleninová krémová polévka

1. Čočka na kyselo s opečenou klobásou, nakládaná okurka, čerstvý královopolský chléb

99 Kč

2. Marinovaná kuřecí prsíčka v teriyaki omáčce, asijský salátek, jasmínová rýže

109 Kč

3. Medailonky z vepřové panenky v bylinkové krustě zdobené parmskou šunkou, smetanová parmazánová omáčka a pečené baby brambory Grenaille

129 Kč

úterý - 14. ledna

Hovězí vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou

1. Uzená vepřová kýta, smetanová křenová omáčka, houskový knedlík

99 Kč

2. Grilovaný kuřecí steak s cibulovou marmeládou, hráškové pyré a polníčkový salátek

109 Kč

3. Medailonky z vepřové panenky v bylinkové krustě zdobené parmskou šunkou, smetanová parmazánová omáčka a pečené baby brambory Grenaille

129 Kč

středa - 15. ledna

Drůbeží kaldoun s těstovinou a petrželkou

1. Vykostěné kuřecí stehenní kousky na paprice zjemněné smetanou s těstovinovou tarhoňou

99 Kč

2. Hamburger v sezamové bulce s uzeným sýrem, čerstvou zeleninou a omáčkou aïoli, hranolky

109 Kč

3. Medailonky z vepřové panenky v bylinkové krustě zdobené parmskou šunkou, smetanová parmazánová omáčka a pečené baby brambory Grenaille

129 Kč

čtvrtek - 16. ledna

Bulharská fazolová polévka s klobásou

1. Kuřecí plátek zapečený sýrem Ementál a šunkou, opékané brambory se slaninou

99 Kč

2. Smažený filet z mořské štiky v bylinkové strouhance, vařené brambory, citronová majonéza

109 Kč

3. Medailonky z vepřové panenky v bylinkové krustě zdobené parmskou šunkou, smetanová parmazánová omáčka a pečené baby brambory Grenaille

129 Kč

pátek - 17. ledna

Kuřecí vývar se zeleninou a kapáním

1. Špagety s omáčkou „Amatriciana“ (rajčata, cibule, slanina, bílé víno, parmazán, chilli papričky)

99 Kč

2. Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže

109 Kč

3. Medailonky z vepřové panenky v bylinkové krustě zdobené parmskou šunkou, smetanová parmazánová omáčka a pečené baby brambory Grenaille

129 Kč

sobota - 18. ledna

Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou

Špalík z vepřové panenky s omáčkou z nakládaného zeleného pepře, bramborové pyré, salátek s cherry rajčátky

Strouhaný tvarohový koláč

159 Kč

neděle - 19. ledna

Bulharská fazolová polévka

Kuřecí roláda na kari plněná šunkou Jamón serrano s pečenými paprikami, jasmínová rýže

Svěží nepečený jablečný dortík

159 Kč
Vytisknout týdenní menu Zobrazit menu pro týden 20.01.2020 - 26.01.2020

Zaregistrujte se

k odběru denního menu

Otevírací doba:

po-pá: 11:00 až 24:00

so: 12:00 až 24:00

ne: 12:00 až 23:00

Sledujte nás

U 3 opic

Kontakty

Palackého třída 200/77, Brno

telefon: (+420) 774 959 555

info@u3opic.cz

facebook U 3 Opic

JMV GASTRO, s.r.o. Created by fabrica.czTOPlist