nav-logo rezervace 774 959 555
  • Home
  • Denní menu
  • Jídelní lístek
  • Nápojový lístek
  • Galerie
  • Kontakt

Denní menu

pondělí - 13. března

Žampionový krém

1. Gnocchi „Amatriciana“ (drcená rajčata, cibule, slanina, bílé víno, parmazán, chilli papričky)

139 Kč

2. Grilované kuřecí prsíčko se šunkou a karamelizovanou cibulkou gratinované sýrem Gouda, smetanové brambory

149 Kč

3. Trhané vepřové maso Pulled Pork ochucené barbecue omáčkou, pečené bramborové čtvrtky, restovaná kukuřice se slaninou a fazolemi

169 Kč

úterý - 14. března

Drůbeží vývar s drobením a kořenovou zeleninou

1. Hamburský steak se sázeným vejcem, smažené bramborové hranolky

139 Kč

2. Smažený kuřecí řízek marinovaný v podmáslí, bramborová kaše, salát coleslaw

149 Kč

3. Trhané vepřové maso Pulled Pork ochucené barbecue omáčkou, pečené bramborové čtvrtky, restovaná kukuřice se slaninou a fazolemi

169 Kč

středa - 15. března

Dýňový krém s kokosovým mlékem a tykvovými semínky

1. Pečená vepřová plec po selsku se smetanovým špenátem, bramborový knedlík

139 Kč

2. Marinované kuřecí stehenní kousky s cibulí a paprikou v teriyaki omáčce se sezamem, jasmínová rýže

149 Kč

3. Trhané vepřové maso Pulled Pork ochucené barbecue omáčkou, pečené bramborové čtvrtky, restovaná kukuřice se slaninou a fazolemi

169 Kč

čtvrtek - 16. března

Česneková polévka s opečeným chlebem

1. Záhorácký závitek z vepřové krkovičky plněný zelím a slaninou, šťouchané brambory

139 Kč

2. Kuřecí gyros v rozpečené pšeničné tortille (ledový salát, rajče, tzatziki, cibule), domácí hranolky

149 Kč

3. Trhané vepřové maso Pulled Pork ochucené barbecue omáčkou, pečené bramborové čtvrtky, restovaná kukuřice se slaninou a fazolemi

169 Kč

pátek - 17. března

Čočková polévka

1. Grilovaný hermelín s bazalkovým pestem, farmářské brambory se zeleninou, americký dresink

139 Kč

2. Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže

149 Kč

3. Trhané vepřové maso Pulled Pork ochucené barbecue omáčkou, pečené bramborové čtvrtky, restovaná kukuřice se slaninou a fazolemi

169 Kč

sobota - 18. března

Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi

Vykostěné koleno pečené na tmavém pivu a dijonské hořčici, mačkané brambory, salátek z kysaného zelí

169 Kč

neděle - 19. března

Bramboračka

Grilovaný kuřecí steak v bazalkovém pestu, omáčka z pečené zeleniny, smažené hranolky

169 Kč
Vytisknout týdenní menu Zobrazit menu pro týden 20.03.2023 - 26.03.2023

Zaregistrujte se

k odběru denního menu

Otevírací doba:

po-pá: 11:00 až 24:00

so: 12:00 až 24:00

ne: 12:00 až 23:00

Sledujte nás

U 3 opic

Kontakty

Palackého třída 200/77, Brno

telefon: (+420) 774 959 555

info@u3opic.cz

facebook U 3 Opic

JMV GASTRO, s.r.o. Created by fabrica.czTOPlist