nav-logo rezervace 774 959 555
  • Home
  • Denní menu
  • Jídelní lístek
  • Nápojový lístek
  • Galerie
  • Kontakt

Denní menu

pondělí - 17. února

Květáková polévka s bramborem

1. Jitrnicový a jelítkový prejt, bramborová lepenice (mačkané brambory se zelím a cibulkou)

99 Kč

2. Marinovaný kuřecí steak zapečený nivou, paprikovou klobásou a pórkem, pečené baby brambůrky

109 Kč

3. Pečený anglický roastbeef z hovězího roštěnce, smažené hranolky, křenová remuláda

129 Kč

úterý - 18. února

Rajská polévka s těstovinou

1. Tradiční smetanová koprová omáčka s trhaným hovězím masem a vejcem, vařené brambory

99 Kč

2. Pečené kuřecí stehno s lesními houbami, bílým vínem a rozmarýnem, dušená rýže

109 Kč

3. Pečený anglický roastbeef z hovězího roštěnce, smažené hranolky, křenová remuláda

129 Kč

středa - 19. února

Hovězí vývar se zeleninou a celestýnskými nudlemi

1. Kapustový karbanátek se slaninou, bramborová kaše s jarní cibulkou

99 Kč

2. Plněná tortilla s grilovanými kousky vepřové panenky, římským salátem, pečenou paprikou, marinovanými ředkvičkami, šalotkou a dijonským dresinkem

109 Kč

3. Pečený anglický roastbeef z hovězího roštěnce, smažené hranolky, křenová remuláda

129 Kč

čtvrtek - 20. února

Gulášová polévka z hlívy ústřičné

1. Grilovaný vepřový bůček na asijský způsob, jasmínová rýže, salátek z čínského zelí

99 Kč

2. Hamburger v sezamové bulce s chorizem, čerstvou zeleninou a omáčkou aïoli, americké brambory

109 Kč

3. Pečený anglický roastbeef z hovězího roštěnce, smažené hranolky, křenová remuláda

129 Kč

pátek - 21. února

Drůbeží vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou

1. Špagety po uhlířsku (slanina, vejce, smetana, parmazán)

99 Kč

2. Konfitovaná vepřová krkovička na tymiánu, listový špenát, restované bramborové nočky

109 Kč

3. Pečený anglický roastbeef z hovězího roštěnce, smažené hranolky, křenová remuláda

129 Kč

sobota - 22. února

Hovězí vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou

Kuřecí stehno pečené na rozmarýnu, žemlová nádivka se šunkou jamón serrano a sušenými rajčaty, jasmínová rýže

Malinová bublanina

159 Kč

neděle - 23. února

Mrkvový krém s opraženou houskou

Konfitovaná hovězí veverka (hanger steak), smetanové ragů z hlívy ústřičné a pórku, šťouchané brambory

Vanilková zmrzlina s lesním ovocem

159 Kč
Vytisknout týdenní menu Zobrazit menu pro týden 24.02.2020 - 01.03.2020

Zaregistrujte se

k odběru denního menu

Otevírací doba:

po-pá: 11:00 až 24:00

so: 12:00 až 24:00

ne: 12:00 až 23:00

Sledujte nás

U 3 opic

Kontakty

Palackého třída 200/77, Brno

telefon: (+420) 774 959 555

info@u3opic.cz

facebook U 3 Opic

JMV GASTRO, s.r.o. Created by fabrica.czTOPlist