nav-logo rezervace 774 959 555
  • Home
  • Denní menu
  • Jídelní lístek
  • Nápojový lístek
  • Galerie
  • Kontakt

Denní menu

čtvrtek - 24. září

Moravská cibulačka s uzeným masem

1. Restovaná kachní játra na portském víně, cibulová marmeláda, divoká rýže

109 Kč

2. Grilovaný kuřecí plátek na lůžku listového špenátu, gratinované brambory s parmazánem

119 Kč

3. Pomalu tažený hovězí krk na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem a kořenovou zeleninou, zdobený gremolátou, máslová bramborová kaše

139 Kč

pátek - 25. září

Drůbeží vývar s masem, nudlemi a kořenovou zeleninou

1. Kuřecí prsní steak, smetanová hříbková omáčka, šťouchané brambory se slaninou

109 Kč

2. Hovězí svíčková pečeně na smetaně s brusinkovým terčem, houskový knedlík

119 Kč

3. Pomalu tažený hovězí krk na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem a kořenovou zeleninou, zdobený gremolátou, máslová bramborová kaše

139 Kč

sobota - 26. září

Hovězí vývar s masem, nudlemi a kořenovou zeleninou

Špalík z vepřové panenky na grilu s cibulovou marmeládou a česnekovým konfitem, gratinované brambory

Hraběnčiny řezy

159 Kč

neděle - 27. září

Drůbeží kaldoun s těstovinou

Trhané vepřové maso se sýrem Cheddar, avokádová omáčka guacamole, smažené hranolky a rozpečená pšeničná tortilla

Ananasový dortík

159 Kč
Vytisknout týdenní menu Zobrazit menu pro týden 28.09.2020 - 04.10.2020

Zaregistrujte se

k odběru denního menu

Otevírací doba:

po-pá: 11:00 až 24:00

so: 12:00 až 24:00

ne: 12:00 až 23:00

Sledujte nás

U 3 opic

Kontakty

Palackého třída 200/77, Brno

telefon: (+420) 774 959 555

info@u3opic.cz

facebook U 3 Opic

JMV GASTRO, s.r.o. Created by fabrica.czTOPlist