nav-logo rezervace 774 959 555
  • Home
  • Denní menu
  • Jídelní lístek
  • Nápojový lístek
  • Galerie
  • Kontakt

Denní menu

pondělí - 27. ledna

Frankfurtská polévka s uzeninou

1. Kuřecí směs po lesnicku (slanina, cibule, žampiony), dušená rýže

99 Kč

2. Steak z vepřového karé na grilu, pečené papriky s balkánským sýrem, opékané brambory

109 Kč

3. Pomalu tažený hovězí krk na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem a kořenovou zeleninou, zdobený gremolátou, mačkané brambory s jarní cibulkou

129 Kč

úterý - 28. ledna

Kuřecí vývar s masem, drobením a zeleninou

1. Zapečené francouzské brambory s uzeným masem, vejcem a pórkem, nakládaná zelenina

99 Kč

2. Marinovaný kuřecí plátek gratinovaný listovým špenátem se sýrovou krustou, smažené hranolky

109 Kč

3. Pomalu tažený hovězí krk na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem a kořenovou zeleninou, zdobený gremolátou, mačkané brambory s jarní cibulkou

129 Kč

středa - 29. ledna

Bramborová polévka s houbami

1. Holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, kyselá okurka

99 Kč

2. Burritos s omáčkou guacamole (tortilla plněná kuřecími kousky, rýží, zeleninou a pastou z černých fazolí)

109 Kč

3. Pomalu tažený hovězí krk na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem a kořenovou zeleninou, zdobený gremolátou, mačkané brambory s jarní cibulkou

129 Kč

čtvrtek - 30. ledna

Boršč

1. Mac and Cheese (macaroni s čedarovou omáčkou, slaninovými škvarky a jarní cibulkou)

99 Kč

2. Kuřecí roláda plněná nádivkou se šunkou Jamón serrano a sušenými rajčaty, šťouchané brambory s konfitovaným česnekem

109 Kč

3. Pomalu tažený hovězí krk na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem a kořenovou zeleninou, zdobený gremolátou, mačkané brambory s jarní cibulkou

129 Kč

pátek - 31. ledna

Hovězí vývar s játrovou rýží

1. Rizoto s restovanými kousky vepřové panenky, bazalkovým pestem, zeleninou, rukolou a parmazánem

99 Kč

2. Svíčková na smetaně s brusinkovým terčem, houskový knedlík

109 Kč

3. Pomalu tažený hovězí krk na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem a kořenovou zeleninou, zdobený gremolátou, mačkané brambory s jarní cibulkou

129 Kč

sobota - 1. února

Boršč

Grilovaný kuřecí steak na jemně pikantních černých fazolích, smažené hranolky

Piškotová roláda s jablečnou náplní

159 Kč

neděle - 2. února

Bramboračka

Hovězí guláš zdobený cibulí, feferonkou a čerstvým křenem, bramboráčky

Bublanina s lesním ovocem a křupavou drobenkou

159 Kč
Vytisknout týdenní menu Zobrazit menu pro týden 03.02.2020 - 09.02.2020

Zaregistrujte se

k odběru denního menu

Otevírací doba:

po-pá: 11:00 až 24:00

so: 12:00 až 24:00

ne: 12:00 až 23:00

Sledujte nás

U 3 opic

Kontakty

Palackého třída 200/77, Brno

telefon: (+420) 774 959 555

info@u3opic.cz

facebook U 3 Opic

JMV GASTRO, s.r.o. Created by fabrica.czTOPlist