nav-logo rezervace 774 959 555
  • Home
  • Denní menu
  • Jídelní lístek
  • Nápojový lístek
  • Galerie
  • Kontakt

Denní menu

pondělí - 28. ledna

Drůbeží vývar s masem, nudlemi a zeleninou

1. Kuřecí směs po lesnicku (slanina, cibule, žampiony), dušená rýže

94 Kč

2. Steak z vepřové kotlety na grilu, pečené papriky s balkánským sýrem, pečené bramborové plátky

99 Kč

3. Pomalu tažený hovězí krk na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem a kořenovou zeleninou, zdobený gremolátou, rozpečená ciabatta

119 Kč

úterý - 29. ledna

Čočková polévka s uzeninou

1. Hovězí guláš zdobený cibulkou a feferonkou, houskový knedlík

94 Kč

2. Smažený kuřecí stehenní řízek marinovaný v česneku a kari, bramborová kaše, salátek z čínského zelí

99 Kč

3. Pomalu tažený hovězí krk na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem a kořenovou zeleninou, zdobený gremolátou, rozpečená ciabatta

119 Kč

středa - 30. ledna

Hovězí vývar se zeleninou a fritátovými nudlemi

1. Jitrnicový a jelítkový prejt, bramborová lepenice (brambory se zelím a cibulkou)

94 Kč

2. Kuřecí prsíčko supreme na ragů z žampionů, pórku a cherry rajčátek, šťouchané brambory

99 Kč

3. Pomalu tažený hovězí krk na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem a kořenovou zeleninou, zdobený gremolátou, rozpečená ciabatta

119 Kč

čtvrtek - 31. ledna

Mrkvový krém s opraženou houskou

1. Kuřecí prsní steak s omáčkou z hrubozrnné hořčice, smažené hranolky

94 Kč

2. Špagety „all Arrabiatta“ s vepřovou panenkou (rajčata, cibule, česnek, chilli papričky, bazalka)

99 Kč

3. Pomalu tažený hovězí krk na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem a kořenovou zeleninou, zdobený gremolátou, rozpečená ciabatta

119 Kč

pátek - 1. února

Krupicová polévka s vejci

1. Grilovaný hermelín s bylinkovou krustou, farmářské brambory zjemněné smetanou

94 Kč

2. Hovězí pečeně na slanině, pečená podzimní zelenina, bramborové pyré

99 Kč

3. Pomalu tažený hovězí krk na milánský způsob s rajčaty, bílým vínem a kořenovou zeleninou, zdobený gremolátou, rozpečená ciabatta

119 Kč

sobota - 2. února

Dnes pro Vás připravujeme tříchodové menu dle aktuální nabídky 149,-

neděle - 3. února

Dnes pro Vás připravujeme tříchodové menu dle aktuální nabídky 149,-

Vytisknout týdenní menu Zobrazit menu pro týden 04.02.2019 - 10.02.2019

Zaregistrujte se

k odběru denního menu

Otevírací doba:

po-pá: 11:00 až 24:00

so: 12:00 až 24:00

ne: 12:00 až 23:00

Sledujte nás

U 3 opic

Kontakty

Palackého třída 200/77, Brno

telefon: (+420) 774 959 555

info@u3opic.cz

facebook U 3 Opic

JMV GASTRO, s.r.o. Created by fabrica.czTOPlist